OWI – robot

Navn: Implementering af robotteknologi i arkitekturudvikling – OWI-Robot
Projekt: Udvikling
År: 2011
Status: Pending
Medarbejdere: Jan Buthke, Rune Brauer, Thorbjørn Brøndum

Projektet OWI-Robot skal betragtes som udviklingsprojekt inden for styringen af en 4- til 6-akset robotarm fra Rhinoceros 3D og Grasshopper.

Fokus har været, at koble legetøjsrobotten til Rhinoceros 3D og Grasshopper og kommunikere simple tegneopgaver til den. Grundprincipperne i kommunikationen med OWI-Robotten er de samme, som med en industrirobot.

Projektet har givet os et godt indblik i mange af de problematikker, der er forbundet med styringen af en 6-akset robot, og rustet os med den nødvendige viden, der skal til for at kunne anvende teknologien på en industrirobot.

OWI – robotProjektet OWI-Robot skal betragtes som udviklingsprojekt inden for styringen af en 4- til 6-akset robotarm fra Rhinoceros 3D og Grasshopper.
Fokus har været, at koble legetøjsrobotten til Rhinoceros 3D og Grasshopper og kommunikere simple tegneopgaver til den. Grundprincipperne i kommunikationen med OWI-Robotten er de samme, som med en industrirobot.Projektet har givet os et godt indblik i mange af de problematikker, der er forbundet med styringen af en 6-akset robot,  og rustet os med den nødvendige viden, der skal til for at kunne anvende teknologien på en industrirobot.

 

Projektet OWI-Robot skal betragtes som udviklingsprojekt inden for styringen af en 4- til 6-akset robotarm fra Rhinoceros 3D og Grasshopper.

Fokus har været, at koble legetøjsrobotten til Rhinoceros 3D og Grasshopper og kommunikere simple tegneopgaver til den. Grundprincipperne i kommunikationen med OWI-Robotten er de samme, som med en industrirobot.

Projektet har givet os et godt indblik i mange af de problematikker, der er forbundet med styringen af en 6-akset robot, og rustet os med den nødvendige viden, der skal til for at kunne anvende teknologien på en industrirobot.

OWI – robotProjektet OWI-Robot skal betragtes som udviklingsprojekt inden for styringen af en 4- til 6-akset robotarm fra Rhinoceros 3D og Grasshopper.
Fokus har været, at koble legetøjsrobotten til Rhinoceros 3D og Grasshopper og kommunikere simple tegneopgaver til den. Grundprincipperne i kommunikationen med OWI-Robotten er de samme, som med en industrirobot.Projektet har givet os et godt indblik i mange af de problematikker, der er forbundet med styringen af en 6-akset robot,  og rustet os med den nødvendige viden, der skal til for at kunne anvende teknologien på en industrirobot.

 

Projektet OWI-Robot skal betragtes som udviklingsprojekt inden for styringen af en 4- til 6-akset robotarm fra Rhinoceros 3D og Grasshopper.
Fokus har været, at koble legetøjsrobotten til Rhinoceros 3D og Grasshopper og kommunikere simple tegneopgaver til den. Grundprincipperne i kommunikationen med OWI-Robotten er de samme, som med en industrirobot.
Projektet har givet os et godt indblik i mange af de problematikker, der er forbundet med styringen af en 6-akset robot, og rustet os med den nødvendige viden, der skal til for at kunne anvende teknologien på en industrirobot.
OWI – robotProjektet OWI-Robot skal betragtes som udviklingsprojekt inden for styringen af en 4- til 6-akset robotarm fra Rhinoceros 3D og Grasshopper.
Fokus har været, at koble legetøjsrobotten til Rhinoceros 3D og Grasshopper og kommunikere simple tegneopgaver til den. Grundprincipperne i kommunikationen med OWI-Robotten er de samme, som med en industrirobot.Projektet har givet os et godt indblik i mange af de problematikker, der er forbundet med styringen af en 6-akset robot,  og rustet os med den nødvendige viden, der skal til for at kunne anvende teknologien på en industrirobot.